top of page

Onze angussen lopen bijna het ganse jaar vrij rond in de Mechelse natuur. Ben jij ze al tegengekomen tijdens een wandeling? Lees hieronder waar je onze koeien kunt bewonderen.

Robbroek - Mechelen

Het natuurdomein Robbroek vind je tussen de Zenne en de Dijle in Leest en Battel. Het Agentschap Natuur en Bos (ANB) beheert het gebied. Je kan er zelf letterlijk tussen onze Aberdeen Angussen wandelen. Ontdek de verschillende wandelroutes

Den Battelaer - Battel Mechelen

Den Battelaer is een oud overstromingsgebied tussen de dijle en het kanaal Leuvel-Dijle en ligt tussen Battel en Heffen. Je komt er echt tot rust tijdens een wandeling of een fietstocht waarop je zeker ook onze Angussen tegenkomt. De wandel - en fietsroute kan je downloaden op de website van natuurbeheerder Natuurpunt.

Bleukesweide - Leest Mechelen

Aan de Bleukesweide vind je ook enkele van onze angusrunderen terug. In de winter staat deze omgeving ook bekend als de schaatsweide waar je kan schaatsen op natuurijs in Leest. Het gebied ligt naast de Zenne in Leest en is in beheer van het Agentschap Natuur en Bos. Meer info op de website van ANB.

Vragen over deze gebieden?,... Contacteer ons via info@grenshoeve.be of 0494/80.18.40

bottom of page